Schade, Reparatie en Taxatie

Auto-onderhoud is misschien niet iets waar u graag aan denkt. Het kost tijd en moeite. Toch is goed en regelmatig onderhoud belangrijk voor uw auto; u voorkomt er onnodige reparaties mee.

Naast regelmatig onderhoud is het belangrijk dat het onderhoud door het juiste bedrijf word gepleegd! Handelsonderneming Lodder is niet merkgebonden, u bent dus altijd welkom bij ons. Dit is alles tegen een scherp tarief.

Eveneens kunt u bij ons terecht voor reparaties. Bij duur uitvallende reparaties word er altijd eerst met de klant overlegt alvorens de reparatie word uitgevoerd.U komt dus nooit voor onaangename verassingen te staan. Onze zorg is de klant mobiel te houden tegen zeer schappelijke prijzen. Wij voeren onderandere grote en kleine beurten uit aan uw auto. Vanzelfsprekend is natuurlijk dat een grote beurt meer aandachtspunten heeft als een kleine beurt ,maar beiden zijn ze altijd nuttig.

Voor het laten taxeren van uw auto kunt u ook bij ons terecht. Klik hier om ons taxatieformulier in te vullen, we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.